MOKSI TO GO

MOKSI TO GO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 847 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moksi To Go. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 11:31 Surrogaat hamburgers met zeer weinig of geen bijproducten zoals onder andere sla heel weinig 1klein plakje augurk geen tomaat of uien ringen enzovoort weinig saus. En dat voor de veel te hoge prijs van bijna €10,- Nooi meer
5 aug 2022 om 0:39 Altijd zeer tevreden met Moksi. Dit keer belachelijke service. Meer dan 1.5 uur gewacht!! Belachelijk. Terwijl de aangegeven bezorgtijd was tussen de 20 en 45 minuten. Ook de patat was niet geheel warm meer. Normaal is alles hartstikke heet nog. Bela
31 jul 2022 om 13:31 Na navraag over de bestelling wst veel tr lang duurde. Kreeg ik een hele brutale jongeman aan de telefoon gesproken. Geen zaken doen met hen.
28 jul 2022 om 23:07 Perfect
26 jul 2022 om 19:38 De raps waren weer lekker Bezorger was snel een aardig
24 jul 2022 om 20:47 Veel te veel kruiden
22 jul 2022 om 8:55 My food never arrived. I gave instructions of where my holiday apartment was. Checked my emails and phone for calls or message. No messages received. Very disappointed and very hungry..
17 jul 2022 om 9:50 The Best Hamburgers on the world
15 jul 2022 om 18:54 Erg lekker en snel aan huis. Echt een aanrader.
14 jul 2022 om 20:08 Alles is veel te droog, te veel zout, Niets van ons kunnen eten... voor ons hier niet meer
12 jul 2022 om 23:36 Super snel bezorgd zeker voor zo een laat tijdstip. En volgens mij is die kip beter geworden het eten was top !!